dinsdag 24 februari 2009

Carpoolpapa


Rij met mij
Elke dag pendelt papa met mama's firmawagen van Mechelen naar Brussel. Volgende donderdag rijdt hij dus gezellig mee zonder vlag van Peeters & Pichal. Hij deelt de wagen graag met iedereen uit de buurt van Mechelen Noord, voor een vriendelijke reactie wil hij nog wel es omrijden naar Mechelen Zuid. Van Mechelen schuift hij dan vlotjes naar beneden richting Laken, Sint-Jans Molenbeek tot Brussel-Noord.

Carpoolpapa
Voor mobiele prijzen en andere natura doet papa het lang niet meer. Hij is tevreden met z'n inboedel en mobieltje. Het lijkt hem wel es gezellig iemand mee te nemen en als het meevalt wie weet dan gebeurt het wel es meer. Papa leerde mama niet carpoolend kennen, ze zijn collega's.

Carpoolmatches verwijs ik graag naar de commentsectie van dit postje dan zien we elkaar ongetwijfeld binnenkort. Zet alvast wat koffie op! Tot op de carpooldag, 5 maart. Ofte volgende donderdag. Klik hier om via carpool.be je plaatsje in de wagen van een echte carpoolpapa te veroveren.

1 opmerking:

Bert zei

Dag Tobias

Bedankt voor je enthousiasme!

Inschrijven doe je via onze website http://radio1.be/programmas/carp/index/. Onder het kopje ‘Hoe meedoen?’ vind je alle informatie. Hoe afgelegen je ook woont, of hoe moeilijk je werkuren ook zijn, de computer vindt voor jou zeker the perfect match!

Op donderdag 5 maart reserveren wij dan voor jou en je carpooldate een ontbijtje op een van de 24 Carestel-parkings… en bovendien delen we gul prijzen uit!


Tot dan!


Met vriendelijke groeten
Bert De Vlegelaer

VRT Radio 1 - Peeters & Pichal Kamer 3L36
bert.devlegelaer@vrt.be