maandag 2 februari 2009

Kind&Gezin: eerste bezoek

Maandagmiddag:
een mens ligt rustig een dutje te doen en dan wordt er plots snoeihard op die belt geramd. Kreun, frikkel, draai. Papa sleffert de trap af en doet open. Een stem van wel 5 toonaarden hoger maar met een duidelijk tembre van leeftijd komt mee de trap op gewandeld. Het is de mevrouw van Kind&Gezin. Ze komt een gehoortest afnemen en me eens wegen. Gezellig, als het maar allemaal niet té lang duurt. Ze drinkt niks maar is verder wel van het aangename type. Ok laten we er maar aan beginnen nu ik toch wakker ben. Oeps, de oordoppen vergeten. Zucht. Ah ah het kan iedereen overkomen. Zeker op maandag. Alleh. Mij terug het park in indumpen, ik dacht het niet hoor. De mevrouw neemt mama's fiets en is zo terug. Even later wordt er weer op die bel geramd, dit keer iets minder hard en lang. Ok, gehoortest. Wat een gedoe zeg, een kluwen aan draden en lastige plakkers die niet eens kleven op dat zachte ingeoliede huidje van me.Even later zijn beide balkjes dan toch zwart gekleurd wat wil zeggen dat ik perfect aan beide kanten goed hoor. Lap, daar gaat mijn goede uitvlucht. Rustig terug indommelen dan maar, of nee, wegen nog. Bweeuk dat vieze bakje in? Dat zie ik toch niet zo zitten, al een geluk ging papa snel een zacht dekentje halen boven.

3kg880, dat is 300gram meer dan toen ik het ziekenhuis ben buitengedragen. Ik werd dan wel 3kg710 geboren maar net als alle babykes doe ik net na de bevaling mee aan een gezonde dieetkuur. Flink dus, prima. en nu snel terug gaan slapen. Niks van: honger honger honger! Ik ben een brave zo heeft niemand van mij te klagen maar als ik honger heb wil ik eten, en dat is nu. Nu, wel meteen. De Kind&Gezin mevrouw heeft het blijkbaar wel naar haar zin. Koffiekletsen zonder koffie, dat is ook mode tegenwoordig. Sorry mevrouw maar je moet er echt uit hoor, wacht ik zet nog even mijn keel open zodat het duidelijk wordt. Duidelijk? het mens is godverdomme blij dat ze mij eens hoort, heb je van je leven... Ik heb snel nog een tandje bijgestoken zodat ze er koppijn van krijgt. Maar het haalde niks uit, ze bleef maar doorgaan. Dan maar bij de papa op schoot, lekker warm hmmmmnnn... Zijn vinger als troost genomen tot de mevrouw eindelijk het hazepad verkoos en ik weer lekker kon aanleggen voor mijn portie 3uurlijkse borstvoeding. Heerlijk! Daaaa-aaag

3 opmerkingen:

Leen zei

wat een protteke !!!
brings back memories ... ;-))
"mama Inge" ... gewèldig hé !!!

geniet ervan !
dikke zoen
Leen

nichtje Ann zei

Let wel schattekes:het is niet omdat zoonlief goed hoort, dat hij ook goed luistert (hihihi)! Volgens mij is er een omgekeerd evenredige verhouding, maar daar komen jullie binnen een jaar of twee wel achter.

Emily Logan zei

Hallo een ieder, ik ben mevrouw Emily Logan uit Texas USA, I
snel willen dit medium gebruiken om een ​​getuigenis te scheren op
hoe God stuurde me naar een Legit en echte lening geldschieter die
mijn leven hebben veranderd van gras naar genade, van het zijn
arme om een ​​rijke vrouw, die nu kan bogen op een gezonde en
rijk leven zonder stress of financiële problemen. Na zo
vele maanden van het proberen om een ​​lening te krijgen op het internet en was
opgelicht de som van $ 5200 werd ik zo wanhopig in
het krijgen van een lening van een legit lening geldschieter online wie niet
toevoegen aan mijn pijn, toen besloot ik contact opnemen met een vriend van mij
die onlangs kreeg een lening online, we gesproken over de
kwestie en onze conclusie ze vertelde me over een man genaamd
De heer David REYNOLDS die de C.E.O van
MRDAVIDREYNOLDSINVESTMENTLIMITED@HOTMAIL.COM
Dus ik een aanvraag voor een lening bedrag van (320,000.00USD) met een lage rente van 2%, zodat de
werd gemakkelijk goedgekeurd zonder stress en alle voorbereidingen
waarbij gemaakt over de overdracht van de lening en in minder dan
twee (2) dagen van de lening werd gestort op mijn bank dus ik wil
één in de behoefte van een lening om snel contact met hem adviseren
via: (mrdavidreynoldsinvestmentlimited@hotmail.com) hij niet
weet ik dit doe ik bid dat God hem zal zegenen voor de