donderdag 19 maart 2009

Een gespijsde speech

Tobias_week0203_046.JPG

Geboren worden heeft zo zijn voordelen. Mensen staren je eindeloos aan, geven je onophoudelijk knuffeltjes en je wordt overladen met centen en cadeautjes. Na dikke 2 maand loopt nog steeds heelwat volk de deur plat met bloemen en leuke bijdrage's. Ik vind dat allemaal echt fantastisch. Papa die kan helemaal niet meer volgen wat wij nu eigenlijk van wie kregen dus ik neem het even van hem over om alle gulle schenkers op hun beurt ook even in de bloemetjes te zetten. Hoogtijd dus voor een kort bedankjewel woordje.

Het is tegenwoordig mode om gewoon even kort te zeggen "Bedankt iedereen, echt waar" maar voor deze gelegenheid maak ik hier graag even een uitzondering.

Kon ik speechen zou dat ongeveer zo klinken:
Glazen vaas breekt kristallen champagneglas - borst vooruit en met volle long:

Bedankt voor de bijdrage op de pamperrekening.
Bedankt Nancy & Dave, Martine & Johan, Marleen & Dirk, Maria & Leon, José & Herman, Frieda & Albrecht, Christiane & Frans, Sonia & Hugo, Mevr. Van Den Brempt & Mr. Kerkhofs, Nathalie & Rudy, de Guy, Grote-moe, Kleine oma, Alexis, Moemoe, en anderen die niet vermeld werden omdat ze pas onlangs stortten.

Bedankt aan alle babylijstschenkers.
André & Ingrid voor de kinderwagen. Erwin & Lieve voor de autostoel. Joost & Sylvie voor de Maxi Cosy. Moeke Martine voor het park, de matras, de matrasbeschermer en het hoeslaken. Marleen & Guy voor de kinderkamer. Tina & Rob voor de suikerbonen en co. Marc & vrouw voor de verzorgingstas, spenen en borstel voor de papflessen. Steven & Iris voor het Lodger inwikkeldeken. Jimmy & Cindy voor de relax, het neuspeertje, de badthermometer, de Plinky slabbetjes, de koortsthermometer en het kersenpittenknuffel. Lynn voor de parklegger. Nathalie & Johan voor de sangenic pampermachine en de zonneschermen voor de wagen. Tom & Lies voor de handdoeken, het setje washandjes, de spenen voor papflessen en het speelboek. De collega’s voor de overtrek, het Plinky waskussen en de Plinky badcape. De mensen van de Geyvaertschool. De familie Verboven voor de matrasbeschermer van het bedje. Guy & Vivane voor de papflesjes. Elske & Greg voor de bijdrage voor de draagmand. Pascal & Juliette voor de bijdrage voor de draagmand. Ann & Michel & the kids voor het verkleinkussen en de Plinky eetstoel. Jan & Sandra voor het hoeslaken voor park en het laken en sloop voor het bedje. Vicky & Steve voor de badring en de Plinky slabbetjes. Tom & Ellen voor de bedomranding. Koen & Cindy voor de speelmat en de Plinky slaapzak. De vrienden van dansschool Dance Forever voor de toolbox. Ronny & vrouw voor het dekentje. Linda. Elke voor het Plinky dekentje. Tania & Kevin voor het mobil speeltje. Lesley & Glenn voor de slaapzak. Katrien voor het Plinky laken. De vriendin van Marleen. De mensen van ING voor de set potjes van Avent. Luc & Frieda voor de verzorgingsset. De vrienden Marleen. Roger & vrouw voor de speelgoed blokken. Germaine. Jens & Silke voor de musical arch. Nonkel Paul voor de regenhoes voor de MaxiCosi. De nonkel van de Guy. Inge Van Robbroeck voor de ijsbijtring en de Plinky badhanddoek. Petra voor de Plinky badcape, het hoeslaken voor het bedje en de papfles van 330ml. Roos en Filip voor de melkpoederverdeler en de warmtegevoelige lepels. Tina & Roger voor de papfles van 330ml, de afsluitdeksels flesjes en de handvaten voor flesjes. De vrienden van de dansschool voor de tuit voor flesje en bekers. Freek & de maskes, Anita & Johnny voor de cadeaucheque waarmee we de verzorgingstafel hebben gekocht.

Bedankt aan alle Wingenaars en babyborrelbezoekers voor de milde giften en een pak leuke cadeautjes.
Bedankt Mieke & Hans, Inge, Kaatje, Filip, Bart, Sabine, Petra & Peter, Ille & Vidée, Meester Geert, Stephen, Rolf, Nelly & Koen en ook Jarne natuurlijk... om zo lang vol te houden op dat saaie feest. Bedankt hé Bontje, Marianne, Degrande & Arents, Buffelke & Dejaegere, Christelle, Nancy & Johan, Lieve, Leen en Franky. Dankzij jullie lijdt mijn varkentje nu aan obesitas, tof.

Bedankt aan alle mensen die ook hebben bijgedragen aan mijn welvaart en welzijn maar niet met hun naam in dit lijstje staan te prijken. Jullie zijn ook belangrijk.

5 opmerkingen:

webay zei

what a cute baby!

article marketing zei

An enviable family

Auckland property manager zei

I can just say that the baby is very very very lovely ,and I wish I can have a baby like him/her within some years.And finally,best wishes to you and live a happy life.

custom shirts zei

You kid is very cute and lovely,how happy you are!

embroidery thread zei

what a cute and lovely baby!congratulations !wish to see more picture of him and wish you two live and enjoy a wonderful life.