donderdag 19 maart 2009

Een gespijsde speech

Tobias_week0203_046.JPG

Geboren worden heeft zo zijn voordelen. Mensen staren je eindeloos aan, geven je onophoudelijk knuffeltjes en je wordt overladen met centen en cadeautjes. Na dikke 2 maand loopt nog steeds heelwat volk de deur plat met bloemen en leuke bijdrage's. Ik vind dat allemaal echt fantastisch. Papa die kan helemaal niet meer volgen wat wij nu eigenlijk van wie kregen dus ik neem het even van hem over om alle gulle schenkers op hun beurt ook even in de bloemetjes te zetten. Hoogtijd dus voor een kort bedankjewel woordje.

Het is tegenwoordig mode om gewoon even kort te zeggen "Bedankt iedereen, echt waar" maar voor deze gelegenheid maak ik hier graag even een uitzondering.

Kon ik speechen zou dat ongeveer zo klinken:
Glazen vaas breekt kristallen champagneglas - borst vooruit en met volle long:

Bedankt voor de bijdrage op de pamperrekening.
Bedankt Nancy & Dave, Martine & Johan, Marleen & Dirk, Maria & Leon, José & Herman, Frieda & Albrecht, Christiane & Frans, Sonia & Hugo, Mevr. Van Den Brempt & Mr. Kerkhofs, Nathalie & Rudy, de Guy, Grote-moe, Kleine oma, Alexis, Moemoe, en anderen die niet vermeld werden omdat ze pas onlangs stortten.

Bedankt aan alle babylijstschenkers.
André & Ingrid voor de kinderwagen. Erwin & Lieve voor de autostoel. Joost & Sylvie voor de Maxi Cosy. Moeke Martine voor het park, de matras, de matrasbeschermer en het hoeslaken. Marleen & Guy voor de kinderkamer. Tina & Rob voor de suikerbonen en co. Marc & vrouw voor de verzorgingstas, spenen en borstel voor de papflessen. Steven & Iris voor het Lodger inwikkeldeken. Jimmy & Cindy voor de relax, het neuspeertje, de badthermometer, de Plinky slabbetjes, de koortsthermometer en het kersenpittenknuffel. Lynn voor de parklegger. Nathalie & Johan voor de sangenic pampermachine en de zonneschermen voor de wagen. Tom & Lies voor de handdoeken, het setje washandjes, de spenen voor papflessen en het speelboek. De collega’s voor de overtrek, het Plinky waskussen en de Plinky badcape. De mensen van de Geyvaertschool. De familie Verboven voor de matrasbeschermer van het bedje. Guy & Vivane voor de papflesjes. Elske & Greg voor de bijdrage voor de draagmand. Pascal & Juliette voor de bijdrage voor de draagmand. Ann & Michel & the kids voor het verkleinkussen en de Plinky eetstoel. Jan & Sandra voor het hoeslaken voor park en het laken en sloop voor het bedje. Vicky & Steve voor de badring en de Plinky slabbetjes. Tom & Ellen voor de bedomranding. Koen & Cindy voor de speelmat en de Plinky slaapzak. De vrienden van dansschool Dance Forever voor de toolbox. Ronny & vrouw voor het dekentje. Linda. Elke voor het Plinky dekentje. Tania & Kevin voor het mobil speeltje. Lesley & Glenn voor de slaapzak. Katrien voor het Plinky laken. De vriendin van Marleen. De mensen van ING voor de set potjes van Avent. Luc & Frieda voor de verzorgingsset. De vrienden Marleen. Roger & vrouw voor de speelgoed blokken. Germaine. Jens & Silke voor de musical arch. Nonkel Paul voor de regenhoes voor de MaxiCosi. De nonkel van de Guy. Inge Van Robbroeck voor de ijsbijtring en de Plinky badhanddoek. Petra voor de Plinky badcape, het hoeslaken voor het bedje en de papfles van 330ml. Roos en Filip voor de melkpoederverdeler en de warmtegevoelige lepels. Tina & Roger voor de papfles van 330ml, de afsluitdeksels flesjes en de handvaten voor flesjes. De vrienden van de dansschool voor de tuit voor flesje en bekers. Freek & de maskes, Anita & Johnny voor de cadeaucheque waarmee we de verzorgingstafel hebben gekocht.

Bedankt aan alle Wingenaars en babyborrelbezoekers voor de milde giften en een pak leuke cadeautjes.
Bedankt Mieke & Hans, Inge, Kaatje, Filip, Bart, Sabine, Petra & Peter, Ille & Vidée, Meester Geert, Stephen, Rolf, Nelly & Koen en ook Jarne natuurlijk... om zo lang vol te houden op dat saaie feest. Bedankt hé Bontje, Marianne, Degrande & Arents, Buffelke & Dejaegere, Christelle, Nancy & Johan, Lieve, Leen en Franky. Dankzij jullie lijdt mijn varkentje nu aan obesitas, tof.

Bedankt aan alle mensen die ook hebben bijgedragen aan mijn welvaart en welzijn maar niet met hun naam in dit lijstje staan te prijken. Jullie zijn ook belangrijk.

18 opmerkingen:

webay zei

what a cute baby!

article marketing zei

An enviable family

Auckland property manager zei

I can just say that the baby is very very very lovely ,and I wish I can have a baby like him/her within some years.And finally,best wishes to you and live a happy life.

custom shirts zei

You kid is very cute and lovely,how happy you are!

embroidery thread zei

what a cute and lovely baby!congratulations !wish to see more picture of him and wish you two live and enjoy a wonderful life.

Anoniem zei

Heeft u een dringende lening nodig om uw bedrijf te financieren of voor welk doel dan ook? we zijn gecertificeerd en legitiem en hebben een internationale gelicentieerde leningverstrekker We bieden leningen aan bedrijven, bedrijven en particulieren aan tegen een betaalbare rente van 2%. Het kan een korte of lange termijn lening zijn of, zelfs als u een slechte kredietwaardigheid heeft, zullen wij uw lening zodra we uw aanvraag ontvangen. wij zijn een onafhankelijke financiële instelling. We hebben in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd door het verstrekken van verschillende soorten leningen aan duizenden van onze klanten. Wij bieden gegarandeerde leningdiensten van elk bedrag aan burgers en niet-staatsburgers. Wij bieden eenvoudige persoonlijke leningen, commerciële / zakelijke lening, autolening, leasing / apparatuurfinanciering, schuldconsolidatielening, woninglening, enz. Voor alle burgers en niet-staatsburgers met ofwel een goede of slechte kredietgeschiedenis. Als u onze bedrijfs-e-mail nodig heeft: (kplender@outlook.com), kunt u ons e-mailen met uw gegevens. E-mail mij vandaag nog en u zult blij zijn dat u dit hebt gedaan. E-MAIL: kplender@outlook.com

Floor Lola zei

Dag iedereen. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening hadden gekregen van pure heart-leningen en toen besloot ik toe te passen onder hun aanbevelingen en slechts enkele uren geleden bevestigde ik op mijn eigen persoonlijke bankrekening een totaalbedrag van 35.000EUR waar ik om vroeg. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via hun e-mail (Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com) Ik ben blij dat ik de lening heb gekregen waar ik om heb gevraagd

Floor Lola zei

HEBT U EEN LENING NODIG OF WILT U UW HUIS HERINNEREN, Rekeningen BETALEN, UW BEDRIJF UITBREIDEN MET EEN 3% RENTEVOET? ZOEK NIET VOOR EXTRA CONTACT Via: Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com

Anoniem zei

In één woord, wauw !! Ik kan niet geloven dat het geld al in mijn account staat. Dankje, dankje, dankje! Je hebt meestal een lange, langdurige en intimiderende klus gemaakt in een zeer aangename en gestroomlijnde ervaring. Ik kan u en mevrouw Karin Sabine Loans niet genoeg bedanken. Mevrouw Karin Sabine Leningen voor het geweldige systeem, en u voor de geweldige service. Jullie zijn allebei best geweldig! als u een dringende lening nodig heeft, kunt u ze e-mailen op sabinhelps@gmail.com

SUSAN BENSON zei

Hallo dames en heren, heeft u dringend behoefte aan een persoonlijke lening of handelsleningen of een lening om een ​​project op te starten of om een ​​huis of een auto te kopen of hebt u een lening nodig voor welk doel dan ook? Zo ja, dan raad ik u aan contact op te nemen met Sunshine Financial Group via {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} of {WhatsApp: +447903159998}.

Sunshine Financial Group is een uitgebreide financiële dienstverlener die zich inzet om u te helpen uw financieel succes op de lange termijn te verbeteren. Onze aangepaste programma's zijn ontworpen om uw rijkdom te helpen groeien, beschermen en behouden door persoonlijke service en expertise te leveren.

De reden waarom u contact moet opnemen met Sunshine Financial Group;
- U kunt altijd en overal op uw gemak een lening aanvragen
- Ontvang uw lening binnen 24 tot 48 uur
- U kunt maximaal 20 miljoen euro lenen
- Geen verborgen kosten.
- gesubsidieerde rentevoet van 3%
- U krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te selecteren, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
- We hebben vele jaren werkervaring
- Uw leningstransactie is 100% veilig.
- En nog veel meer voordeel

Als u het zo moeilijk vindt om een ​​aandelenlening te krijgen van uw lokale banken of andere financiële instellingen, hoeft u zich geen zorgen meer te maken, omdat dit bedrijf een groot aantal personen en organisaties heeft geholpen die wereldwijd financiële problemen hebben ondervonden. Wanneer u solliciteert bij Sunshine Financial Group, solliciteert u bij een vertrouwd bedrijf dat zich bekommert om uw financieringsbehoeften. Je wordt gedurende het hele proces verzorgd.

Als u een dringende lening nodig heeft, schrijf dan alstublieft de e-mail of het nummer hieronder voor meer informatie over de lening.
E-mailcontact: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
WhatsApp Contact: +447903159998

SUSAN BENSON zei

Hallo dames en heren, heeft u dringend behoefte aan een persoonlijke lening of handelsleningen of een lening om een ​​project op te starten of om een ​​huis of een auto te kopen of hebt u een lening nodig voor welk doel dan ook? Zo ja, dan raad ik u aan contact op te nemen met Sunshine Financial Group via {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} of {WhatsApp: +447903159998}.

Sunshine Financial Group is een uitgebreide financiële dienstverlener die zich inzet om u te helpen uw financieel succes op de lange termijn te verbeteren. Onze aangepaste programma's zijn ontworpen om uw rijkdom te helpen groeien, beschermen en behouden door persoonlijke service en expertise te leveren.

De reden waarom u contact moet opnemen met Sunshine Financial Group;
- U kunt altijd en overal op uw gemak een lening aanvragen
- Ontvang uw lening binnen 24 tot 48 uur
- U kunt maximaal 20 miljoen euro lenen
- Geen verborgen kosten.
- gesubsidieerde rentevoet van 3%
- U krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te selecteren, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
- We hebben vele jaren werkervaring
- Uw leningstransactie is 100% veilig.
- En nog veel meer voordeel

Als u het zo moeilijk vindt om een ​​aandelenlening te krijgen van uw lokale banken of andere financiële instellingen, hoeft u zich geen zorgen meer te maken, omdat dit bedrijf een groot aantal personen en organisaties heeft geholpen die wereldwijd financiële problemen hebben ondervonden. Wanneer u solliciteert bij Sunshine Financial Group, solliciteert u bij een vertrouwd bedrijf dat zich bekommert om uw financieringsbehoeften. Je wordt gedurende het hele proces verzorgd.

Als u een dringende lening nodig heeft, schrijf dan alstublieft de e-mail of het nummer hieronder voor meer informatie over de lening.
E-mailcontact: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
WhatsApp Contact: +447903159998

Joy Mongan zei

Ik wil Karin Sabine lenen voor mij een lening van € 40.000 waarderen. als je een dringende lening nodig hebt, voorkom dan dat je wordt opgelicht door nep-geldschieters en solliciteer via een echte leningfirma via e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861

Joy Mongan zei

Ik wil Karin Sabine lenen voor mij een lening van € 40.000 waarderen. als je een dringende lening nodig hebt, voorkom dan dat je wordt opgelicht door nep-geldschieters en solliciteer via een echte leningfirma via e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861

Unknown zei

Mijn lening van 23.000 euro is zojuist verstrekt, heel erg bedankt LAPO MICRO FINANCE. Ik zal over je diensten praten met mensen om me heen die een lening of financiële hulp nodig hebben, want ik ben onder de indruk van je snelle reactie. Als je een lening nodig hebt Aarzel niet om contact op te nemen met een echte legale geldschieter met 100% garantie: E-mail: lapofunding960@gmail.com WHATSAPP +1 (254) 354-4300

Unknown zei

Mijn lening van 23.000 euro is zojuist verstrekt, heel erg bedankt LAPO MICRO FINANCE. Ik zal over je diensten praten met mensen om me heen die een lening of financiële hulp nodig hebben, want ik ben onder de indruk van je snelle reactie. Als je een lening nodig hebt Aarzel niet om contact op te nemen met een echte legale geldschieter met 100% garantie: E-mail: lapofunding960@gmail.com WHATSAPP +1 (254) 354-4300

ELSA zei

I got my already programmed and blank ATM card to withdraw the maximum of $100,000 MONTHLY for a maximum of 12 MONTHS. I am so happy about this because i got mine last week and I have used it to get $400,000 already. (perrythomas827@gmail.com) is giving out the card just to help the poor and needy though it is illegal but it is something nice and he is not like other scam pretending to have the blank ATM cards. And no one gets caught when using the card. Get yours from THOMAS PERRY Hackerz today! Just send an email to (perrythomas827@gmail.com)

Unknown zei

Bent u op zoek naar een lening om een bedrijf te starten of uw rekeningen te betalen, wij bieden hier alle soorten leningen aan met 2% rente. neem vandaag nog contact met ons op, neem contact met ons op via ons e-mailadres: lapofunding960@gmail.com
WHATSAPP +1 (254) 354-4300

Anonymous zei

Hallo allemaal, ik ben opgelicht door zoveel bedrijven die beweerden echte geldschieters te zijn, maar al mijn inspanningen zijn tevergeefs geweest, ik ben meer dan 3500 euro kwijtgeraakt aan nep-geldschieters die beweren te zijn wat ze niet zijn. Totdat mijn vriend me voorstelde aan de juiste geldschieter waarmee ik contact opnam en ik met succes een lening van hen kreeg in slechts 48 uur, zou ik iedereen die op zoek is naar een lening zonder angst aanraden om contact met hen op te nemen via e-mail: lapofunding960@gmail.com
Whatsapp +447868753778